Sírva vallott koraszülött unokája állapotáról az Exatlon Hungary sztárja

Kása András az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt már
Vágólapra másolva!
Kása András, az Exatlon egykori játékosa hírt adott arról, milyen állapotban van koraszülött unokája, aki több mint 2 hónappal hamarabb született a kiírt időpontnál.
Vágólapra másolva!

Az újszülöttet egyből inkubátorba rakták, de sorra merültek fel komplikációk: leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, összeomlott a tüdeje, illetve vérfertőzést kapott. A sportoló most újra hírt adott a pici állapotáról, elmesélve, hogy van jelenleg.

"Amit egy újszülött babának össze lehet szedni, ő mindent összekapott. A tegnapi beszélgetés alapján nagyon sok minden javult, Olivért levették a lélegeztetőgépről" – árulta el elérzékenyülve a nagypapa, ám azt nem tudják, mi miatt alakulhattak így a történtek.

"Én azzal tudtam kivenni a részemet ebből, hogy nagyon sokan ismernek, és a lányom azt mondta, ha minél többen összekulcsolják a kezüket, minél többen mondanak egy imát, az eljut a szülőkhöz és Olivérhez. Én ezért indítottam meg ezt a lavinát, hogy minél többen imádkozzanak nemcsak Olivérért, hanem az összes újszülött gyermekért, hiszen mindenkinek joga van az élethez" – magyarázta könnyek között Kása András a Mokkában.