Rossz hírek érkeztek a TV2 egykori, hetek óta kómában fekvő sztárjáról

Bognár János
Sztárban Sztár leszek!
Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! előző szériájának versenyzője, Bognár János már negyedik hete fekszik egy palermói kórházban, ahol a gépek tartják életben. Ahogy korábban megírtuk, Olaszországban szenvedett súlyos balesetet a férfi, akit nyaralásán gázolt el egy motoros.
Vágólapra másolva!

A koponyasérülést és bordatöréseket szenvedő férfiról néhány nappal ezelőtt adott hírt egy közeli barátja, Hámori Tibor, aki azóta is tartja a kapcsolatot az olasz kórházzal. A férfi elmondása szerint Bongár orvosai eddig bizakodók voltak a beteg állapotát illetően, azonban nem várt komplikációk léptek fel nála, így mégsem kezdték el felébreszteni a kómából.

a légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. A nagyobb probléma, hogy találtak a tüdején valami baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálják kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést. Spontán légzése van valamennyi, de ennek az intenzitása még nem megfelelő – mesélte a Blikknek Hámori Tibor, a férfi barátja.

Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője Forrás: TV2