Összeomlott a színész, amikor Evangeline Lilly megcsalta és elhagyta őt

Vágólapra másolva!
A Lostban és a Gyűrűk urában is látott Dominic Monaghan egykor Evangeline Lillyvel járt, de utóbbi nem bírta a színész életmódját. 
Vágólapra másolva!

A 45 éves brit színész most egy interjúban elékezett meg azokról az időkről, amikor a hatalmas sikert aratott Lostot forgatták Hawaiion, 2004 és 2010 között. Ők 2007-ben szakítottak, ami nagyon fájt Dominic Monaghannek, mert bevallása szerint soha nem volt annyira szerelmes valakibe. Ehhez képest a szigetes-túlélős misztikus sorozat női sztárja, Evangeline Lilly már a családalapításon gondolkodott, a férfi pedig démonjaival küzdött, ivott, drogozott, és nem tudott kiszállni ebből az ördögi körből.

Mintha Dominic Monaghan itt már sejtene valamit

Dominic Monaghan szerint mindig ő volt az az alak, aki többet és többet akart, még tovább inni, utolsóként távozni egy buliról. Azt hitte, a barátnőjének ezzel nincs baja, de szerinte Lilly ekkor már a lehetséges apát, férjet kereste, ő pedig nem illett ebbe a képbe. A színésznő megcsalta őt, nem is egyszer, magyarázta, és még az is rettentően fájt neki, hogy a stáb tudta - hónapokon át forgattak úgy, hogy mindenki tudta, mi van a háttérben, de falaztak a színésznőnek.