Nagy döntést hozott Solti Ádám sokáig eltitkolt gyerekével kapcsolatban

A Solti Ádám ügy margójára: eltitkolt családok, kettős élet, tönkretett sorsok Solti Berni
Vágólapra másolva!
Idén tavasszal derült fény Solti Ádám féltett titkára, miszerint megcsalta feleségét és az afférból egy gyerek is született. A botrány az egész családot megviselte, ezért is fontos a színész számára, hogy minél előbb tisztázzák a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Szeptember másodikára tűzte ki a bíróság Solti Ádám és egykori szeretője ügyét, ugyanis

a színész apasági pert indított a nő ellen.

Solti szeretné, ha végre tisztázódna a helyzet, hiszen házassága is majdnem ráment a félrelépésére. Solti Berni már korábban megtudta férjétől, hogy megcsalta és gyereke született, ekkor egy időre külön is költöztek egymástól.

Solti Ádám és felesége Forrás: TV2 Sajtószoba

Az eset nem csak Solti Bernit viselte meg a családban, hanem a színész édesapját is, aki nagyon aggódik a kétéves kisfiúért és többször is meglátogatta az unokáját. Solti Ferenc korábban nyilatkozott az ügyről és elmondása szerint ő örül annak, hogy van egy unokája és szeretné az apja helyett is támogatni a fiút, aki nem tehet semmiről. A tárgyalás előtt azonban már ő sem kívánt nyilatkozni, viszont egy családhoz közelálló személy elmesélte, hogyan érzi most magát a nagypapa.

nagyon várja már, hogy vége legyen ennek a nehéz időszaknak. Látszott rajta, hogy neki mindennél fontosabb a kisunokája és teljesen össze van törve, amiért mindenki közül az ártatlan kisfiú szenvedi meg a történteket. Szerencsére holnap végre pontot lehet tenni ennek az ügynek a végére és az a szegény nagypapa is fellélegezhet majd" – mondta a Borsnak a család egy közeli ismerőse.

Solti Ádám édesapja, Solti Ferenc Forrás: RTL Klub