Megrendítő vallomást tett az egykori, magyar szépségkirálynő

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
2018-ban választották meg a legszebb lánynak Szarvas Andit, akiről senki sem gondolta volna akkoriban, hogy milyen súlyos egészségügyi problémával küszködik. A 25 éves lány most hivatalos közösségi oldalán vallotta be, hogy milyen nehéz időszak áll mögötte.
Vágólapra másolva!

Szarvas Andi nemrég vallotta be egy közösségi oldalán közzétett videóban, hogy nagyon súlyos evészavarral küszködik, emiatt nagyon nehéz évek állnak mögötte. Mára jobb a helyzet, azonban még a Magyarország Szépe verseny előtt kezdődtek a gondok, melyekkel a mai napig küzd.

„Szarvas Andi vagyok, 2018-ban nyertem meg a Magyarország Szépe versenyt, és evészavarban szenvedek" – kezdte a videóban az egykori szépségkirálynő, aki elmondta, hogy hat évvel ezelőtt kezdődött nála a probléma, melyet először érettségi után vett észre.

nem ettem és agyonedzettem magamat a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, 58-60 lettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. (...) A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketoba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát... Ez olyannyira elfajult, hogy az egyik nap nagyon rosszul lettem" – mesélte Szarvas Andi, hogy egy nagyon súlyos rosszulléte után ijedt meg igazán, akkor már tudta, hogy nagy baj van.

"Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben" – szúrta ki a Ripost Szarvas Andi vallomását, melyben végül elmondta, hogy mostanra annyira megváltozott az étkezése, hogy sokszor túlzásba viszi, ami szintén probléma. Ezért rájött, hogy szakember segítségét kell kérje a végleges gyógyuláshoz, hiszen már csak az segíthet rajta.

@szarvasandi Sziasztok! Szeretném elmesélni nektek az én történetemet és segíteni azoknak akik ugyan ebben szenvednek. Csak a saját érzéseimet,tapasztalataimat tudom veletek megosztani❤️ Folyt.köv. #étkezésizavar♬ eredeti hang - szarvasandi