Már az első adásban feszült volt a hangulat a Super TV2 műsorában

Szandi
Vágólapra másolva!
Tapintható a feszültség a Money or Love két szereplője között. Szandi és Bazsi már az első öt percben szóváltásba került egymással.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este elindult a Super TV2 legújabb műsora, a Money or Love, melynek műsorvezetője Demcsák Zsuzsa. Az új realityben nyomon követhetik a nézők a szereplők párba rendeződését, aminek az lesz a célja, hogy elvigyék a 10 milliós főnyereményt. Az első adásban megismerhették a műsor 12 versenyzőjét, egymással is találkozhatott a hat női, és a hat férfi, noha csak pár perc erejéig.

Hamar kiderült: rengeteg izgalommal számolhat az, aki naponta nyomon követi a részeket. Két szereplő például már az első találkozás alkalmával összeszólalkozott. A hangulat kissé feszült volt, miután Bazsi a mondandója kellős közepén csendre intette Szandit.

Abszolút nem esett jól, egyedüli lányként mentünk oda hozzájuk, arra számítottam én is, hogy mindenkivel váltok egy-két szót nyitottan.

De nem is ez akasztott ki, hanem hogy itt vagyunk egy ilyen szép helyen, hogy megismerjük egymást, van kb. öt perc az első benyomások megszerzésére, ismerkedésére és ő ebből egy percet elvesz egy ilyen viselkedéssel nem csak tőlem, mindenkitől" – vallotta a későbbi interjúban az esetről Szandi.

Forrás: TV2

A beszélgetés során ugyanis Szandi a hat férfinak a kérdéseihez kapcsolódva elkezdett bőbeszédűbben is beszélni magáról, a munkájáról. Bazsi azonban közbevágott: "ezt még nem kérdeztük". Szandi úgy érzi, nem érdemelte meg ezt a bunkó hozzáállást, és ezzel úgy tűnik, el is ásta magát a lánynál a kosárlabdázó.

Balázzsal szerintem nem tudnék két szót sem váltani, úgy érzem. Aki az első kommunikációt így elrontja és ilyen „élményeket" okoz, az nálam elvágta magát. Én úgy tekintek rá, mintha itt sem lenne – szögezte le Szandi a események után véleményét. A lány egyébként egyértelműsítette azt is, hogy nem a szerelemért ment a műsorba, hanem a pénzért.

" Azt hiszem, Bazsin kívül mindegyik fiúval egy jó baráti viszonyt ki tudnék alakítani, ha ez kölcsönös lenne, de szerelem szempontjából egyikük sem érdekel" – mondta a Bors szerint.