Különös dolgok történtek Rubint Rella otthonában, mágus segített neki

Rubint Rella
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, valamilyen furcsa oknál fogva sokáig idegenkedett Sansa nevű kiskutyája Rubint Rellától. Az influenszer a követőitől kért kétségbeesetten segítséget, vajon mi okozhatja házi kedvence különös viselkedését, majd arra jutott, hogy paranormális eredetű problémával kell szembenéznie.
Vágólapra másolva!

A fitneszedző mindent elkövetett, hogy kiskutyája ne meneküljön előle, de őt ez nagyon megviselte. Többen is arra gondoltak, hogy a nemrégiben férjhez ment Rubint Rella lehetséges, hogy várandós és ezért változott meg a kutya viselkedése. Rubint ezt az állítást megcáfolta, mivel több tesztet is elvégzett és mind negatív eredményt mutatott.

És akkor arra jutottam, hogy lehet, hogy a munkából hazavittem magammal egy szellemet, egy energiát, amitől megijedhetett a kutya" – idézi a Blikk Rubint Rella szavait, aki végül minden spirituális eszközt bevetett annak érdekében, hogy újra jó viszonyban legyen Sansával.

„Lefürödtem, kinyitottam az ajtót, hogy köszönöm szépen, kérlek, távozz, este is elmondtam egy-két imát, hogy szeretném, hogy amitől fél a kutya, az elmenne, vettem fehér gyertyát, füstölőt. Egy olyan négy nap után elmúlt, nyitott felém a kutya, most már nagyon jó a viszonyunk" – zárta gondolatait Rubint Réka unokahúga, akinek történetére nem más, mint Frabato reagált.

amikor hazaérsz abba a közegbe, ahol jól érzed magad, a lélek megszabadul ettől a tehertől, és a kutya egy vevő, a lélektársunk, és ezt átveszi, és hét napon belül elmúlik. Ha a hetedik napra már semmi baja, akkor biztos, hogy átment rajta és letisztította ezt az energiát" – magyarázta a mestermágus.

Fischl András mestermágus, azaz Frabato Forrás: TV2