Kórházba került Détár Enikő párja

Détár Enikő
Vágólapra másolva!
A színésznő és párja elmondása alapján csak egy rossz mozdulat kellett ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Kiss Péter lehajolt valamiért, amikor éles fájdalmat érzett és már tudta, hogy nagy a baj.
Vágólapra másolva!

Kórházba kellett szállítani Détár Enikő párját, Kiss Pétert, ahol közölték a férfival, hogy a hajlás közben érzett éles fájdalom azt jelezte, hogy kiszakadt a köldöksérve.

Pétert, egy branült is bekötöttek neki, ha azonnali műtétre lenne szüksége. Végül a vizsgálatok után közölték, hogy a köldöksérve szakadt ki, ami beavatkozást igényel ugyan, de néhány napig el lehet halasztani" – nyilatkozta a Blikknek Détár Enikő.

Kiss Pétert műtétjére végül három nappal később sort kerítettek az orovosai.

„Egy 15-ször 15 centis hálót helyeztek be a hasába, ilyenkor ez a protokoll. Egy éjszakát kellett a kórházban töltenie, és muszáj kímélnie magát, de szerencsére már teljesen jól van" – mesélte a színésznő, aki azt is elmondta, hogy párja már évek óta küzd a köldöksérvével, amivel idáig semmi gond nem volt.

megismerkedtünk, de eddig semmilyen gondot nem okozott ez neki. Épp a forgatás előtt nem sokkal volt Spanyolországban, ahol kőkemény fizikai munkát is végzett, ott sem volt semmi panasza... A családban is van sebész, aki mondta ugyan, hogy a köldöksérvet egyszer majd valószínűleg meg kell műttetnie, de azt is hozzátette, hogy ezzel teljesen tünetmentesen lehet együtt élni" – zárta gondolatait Détár Enikő, aki bízik párja mielőbbi gyógyulásában.

Détár Enikő és párja Forrás: TV2