Ezt rontotta el Caramel és felesége a gyerekükkel kapcsolatban

Caramel Palya Bea Tarján Zsófia Caramel koncert sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvia hamarosan kétgyerekes édesanya lesz, amit ők maguk is nagy csodaként élnek meg, hiszen korábban elárulták, már több gyereket is elvesztettek. Egy valamiben már most biztos a szülés előtt álló édesanya, amit másképp fog csinálni, mint első gyerekénél.
Vágólapra másolva!

Molnár-Szilágyi Szilvia követői kérdéseire válaszolt hivatalos Instagram-oldalán, amikor elárulta, hogy mit fog biztosan másképp csinálni születendő gyereke esetében, mint kislányuknál, Szofinál. Arra a kérdésre, hogy meg fogják-e mutatni a kisfiukat a közösségi médiában, egyértelmű választ adott - szúrta ki a Bors.

lesz aktív szereplője! Most úgy érzem, nem szeretném Őt megmutatni! Szofinál ezt sajnos elrontottam, nem jó döntéseket hoztunk meg a férjemmel évekkel ezelőtt. Tanultam belőle és nem akarom elszúrni!" – írta őszinte és határozott válaszában Caramel felesége, aki már nagyon megbánta, hogy kislányukat többször is megmutatták a nyilvánosság előtt.

Molnár-Szilágyi már most sem árul el sokat a születendő gyerekéről, már a kisfiú nevét is tudják, de még nem szeretnék elmondani. Annyit még elárult, hogy ugyanazon a magánklinikán fog megszületni a kisfiú, ahol a kislányuk is korábban.

Caramel és felesége Fotó: Polyak Attila - Origo