Esküvői terveiről beszélt Vastag Csaba

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Alig egy hónapja, hogy eljegyezte párját Vastag Csaba, máris az esküvőt tervezgeti menyasszonyával. Az énekes azt is elárulta, hogy számára milyen az ideális nő, akit Evelin személyében meg is talált.
Vágólapra másolva!

Vastag Csabára hamarosan nagy feladat vár, hiszen ő is zsűrizni fogja a Tündérszépek szépségversenyen induló lányokat. Ennek apropójából elárulta, hogy mi a zsánere és mi a legfontosabb számára egy nőben.

"Kifejezetten a belső tulajdonságokra fogok koncentrálni. A szépség belülről fakad. Közhelynek hangzik, de pont emiatt igaz. Ma már mindenki lehet szép: smink, pilla, a számítógépes szerkesztő programok..." – válaszolta a Borsnak Vastag Csaba arra a kérdésére, hogy mi alapján fog pontozni a szépségversenyen.

Az énekes elárulta, hogy számára a tökéletes nő menyasszonya, Domján Evelin, ami abból is elég egyértelműen kiderül, hogy alig egy hónapja már meg is kérte párja kezét, aki mind külsejével, mind belső értékeivel is meghódította leendő férje szívét.

nem olyan egyszerű megszervezni egy esküvőt. Most annyi változás van körülöttünk, lehet, hogy várnánk vele. Persze az is előfordulhat, hogy fogom magam, és leszervezem az egészet jövő hétre" – árulta el az esküvővel kapcsolatos terveiket Vastag Csaba.