Egy fénykép miatt ölhették meg Ed Sheeran zenésztársát

Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk, a 30 éves PnB Rockot, aki olyan nagy nevekkel is dolgozott már együtt, mint Ed Sheeran, egy étteremben váratlanul lelőtték, sérülésébe pedig a kórházban belehalt a két gyermekes apa és rapper. A rendőrség viszont most talált egy nyomot, mely a gyilkosság indítéka is lehetett. 
Vágólapra másolva!

A rapper barátnője, Stephanie Sibounheuang a lövöldözés előtt nem sokkal megosztott egy fényképet az ebédjükről, mely abban az étteremben készült, ahol lelőtték Rockot - írja a People. Később a nő törölte a bejegyzést, de valószínűleg ez volt az a fotó, mely a helyszínre csalta a gyilkost. PnB Rock drága ékszereket viselt a gyilkosság idején, és az elkövető ki akarta őt rabolni. A rapper nem adta neki oda az ékszereket, ezért agyonlőtte őt - következtette ki a Los Angeles-i rendőrség.

Most viszont pont ezek az elrabolt ékszerek lehetnek azok, melyek a gyilkos nyomára vezethetnek, ugyanis logikus, hogy ezektől minél hamarabb megszabaduljon az ismeretlen tettes, mert könnyen lebuktathatják őt. A rendőrség felszólította a zálogházakat és az ékszerboltokat, hogy bárki aki az elrabolt ékszereket akarja eladni nekik, valószínűleg ő lehet a rapper gyilkosa, és ebben az esetben azonnal értesítsék őket. A szörnyű eset hatására Nicki Minaj kiírta közösségi oldalára, hogy innentől kezdve többet nem osztja meg a neten hol tartózkodik épp, de több zenész is hasonló kijelentést tett.