Apjával való kapcsolatáról mesélt Kiszel Tünde lánya

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella már 21 éves és jelenleg a Zeneakadémián folytat tanulmányokat. Nem meglepő, hogy kedveli a komolyzenét és ezen a pályán képzeli el magát a jövőben, hiszen sokáig eltitkolt édesapja nem más, mint Lukács László operaénekes. A fiatal lány most őszintén mesélt a kapcsolatukról Palik László műsorában.
Vágólapra másolva!

A naptárdíva hosszú éveken keresztül titkolta egyetlen gyereke apjának kilétét, nemrég mégis elárulta, hogy az elismert operaénekes Donatella édesapja. Ez nem azt jelenti, hogy lányával nem tartotta a kapcsolatot, bár annak szavaiból kiderült, hogy nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk.

régen mi volt, azon változtatni nem lehet úgysem, jóvátenni sem feltétlenül, de semmi baj nincsen, jóban vagyunk, és ennyi igazából" – zárta rövidre a témát Hunyadi Donatella, aki még édesapja vezetéknevét sem viselhette. A modellkedéssel is komolyabban foglalkozó lány azt is nehezményezi, hogy annak ellenére, hogy apja nyomdokaiba lépett, nem érzi azt, hogy támogatná őt a céljai elérése érdekében.

A lánynak van egy féltestvére is apai ágon, akivel viszont közeli kapcsolatban állnak és róla vidáman mesélt a műsorban.

„Megkeresett engem, minket, mikor körülbelül 8-9 lehettem. Azóta töretlen a viszonyunk, hál' Istennek! Semmi külső dolog nem érdekel minket, csak az, hogy mi hogy vagyunk egymással" – idézi a Blikk Hunyadi szavait, aki arról is mesélt, hogy nem egyszerű ismert szülők gyerekének lenni.

az énekben és a modellkedésben sokkal könnyebb nekem jó dolgokat elérni, de úgy gondolom, hogy nem. Dupla annyit kell bizonyítsak, mint másnak, hogy ne mondják, hogy azért van ott valahol, mert valakinek a lánya" – magyarázta Kiszel Tünde lánya, aki nagyon jó viszonyt ápol ismert édesanyjával, aki mindenben támogatja őt.

Kiszel Tünde és lánya Forrás: Kiszel Tünde/Instagram