Gwyneth Paltrow vibrátorokkal kereskedik és most kiderült, hogy mindenben a szexet látja

1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 05: Gwyneth Paltrow attends the 1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event at 1 Hotel West Hollywood on November 05, 2019 in West Hollywood, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow saját márkája a Goop, többek közt vibrátorokat is forgalmaz, tehát nem csoda, hogy a színésznő már sok dologban csak a szexet látja. 
Vágólapra másolva!

A színésznő nem is tagadja, hogy szereti a szexet és hajlamosabb a pajzánabb gondolatokra, mint a átlag. Épp ezért, mikor ő volt a vendége Hailey Bieber beszélgetős műsorának, történt egy kis félreértés és valamiről sokkal szexibb dolgot képzelt, mint amilyen az valójában- írja a People.

A két sztár a bőrápolási rutinjukról beszélgetett egymással, amikor Justin Bieber felesége szóba hozta az "üvegezés" szépségtrendet. Erről hitte azt Paltrow, hogy ez valami szexuális dologra utal, de Bieber felvilágosította, hogy erről szó sincs, hiszen ez az arc fényezésére utal.

Gwyneth Paltrow Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Hailey Bieber azt is elárulta a színésznőnek, hogy szeret tocsogni a krémektől éjszaka, és egy jó cukros, tocsogós fánkhoz hasonlította magát, mely hasonlattal Paltrow elkezdett viccelődni, hogy szerinte ez is túl szexin hangzik.