Újabb botrány tört ki a vezetés közbeni telefonozás miatt, ezúttal Gelencsér Tímea az elkövető

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Nemrégiben még Esztergályos Patrik és Pap Dorci tette közzé vígan, ahogy vezetés közben telefonoznak, miközben hatalmas sebességgel haladnak az autópályán. Több felháborodott kommentelő is jelentette a rendőrségnek a szóbanforgó videót, azóta nem tudni, hogy hol tart az ügy. Most hasonló jelenetet osztott meg a TV2 sztárja, Gelencsér Tímea is, ami miatt ismét sokan felháborodtak.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea nagyon pörgős életet él, sokat forgat, rengeteg modell felkérése is van, ezért sokat ül a volán mögött, hogy minél gyorsabban eljusson az adott helyszínre. Most azonban olyat tett, ami miatt kapott hideget-meleget, ugyanis vezetés közben videózta magát, nem tanulva Pap Dorciék esetéből – szúrta ki a Blikk.

A videót a reddit nevű oldal egyik felhasználója szúrta ki, ami alatt nagyon dühös kommentek érkeztek és Gelencsér azóta törölte is a felvételt az Instagram-sztorijából.

Ha jól emlékszem, ő szokott azzal is haknizni, hogy mindig megbüntetik, mert nem fizet parkolást, nem? Elég buta lány szegény, csak az a baj, hogy reklámozza is" – írta egy dühös kommentelő.


„Miért nem jelentitek be a rendőrségen? Ki vagyok ettől, hogy vezetés közben a kamerába vigyorog" – írta egy másik.

De akadt olyan is, aki védelmébe vette a volt szépségkirálynőt, mivel ő a műszerfalra rögzített telefonnal vette fel magát, így a két keze szabadon maradt vezetés közben.

Autópályán elengedett kormánnyal, két kézzel az ölünkből enni, vagy a budapesti dugóban kihangosítóba beszélni, nem ugyanaz!" – vette védelmébe egy felhasználó Gelencsért, utalva közben Pap Dorci és Esztergályos Patrik esetére.