Nagy örömet okozott kislánya Berki Mazsinak - kép

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Nemrég árulta el Berki Mazsi, hogy megérezte Berki Krisztián halálát, szerinte Berki kettős életet élt és életmódjának köszönhetően nem meglepő, hogy magukra maradtak kislányával. Úgy tűnik, az özvegy túl van a nehezén és kezd visszatérni a normális kerékvágásba.
Vágólapra másolva!

Legutóbb egy anya-lánya képpel és egy Steve Jobs idézettel jelentkezett, melynek lényege, hogy boldogságra kell nevelni a gyerekeket, nem gazdagságra, ami tőle azért is hat álságosan, mivel nemrég még egy luxusszállodában nyaralt Balin, ahol több mint egy hónapot töltött.

Most már itthon kell boldogulnia egyedülálló anyaként miközben igyekszik visszakapni az eddigi életét. Az özvegy két fotót is mutatott arról, hogyan telnek napjaik kislányával, Emmával.

Az egyik felvételen az látható, hogy Berki Mazsi újra visszatért az edzőterembe és próbál formába lendülni, miközben a nyolchónapos kislány ott mászkál édesanyja körül. A másik fotón, melyet Instagram-sztoriban mutatott meg, az látható, hogy milyen ügyesen mászik már Emma. Ez azt jelenti, hogy igen szépen és gyorsan fejlődik a kislány, aminek édesanyja nagyon örül.

A kúszás már nagyon ügyesen megy, de már mászik is az én Emmám. A videó fürdés előtt készült, már nagyon álmos volt" - írta a képhez Berki Mazsi.

Forrás: Berki Mazsi Instagram

Forrás: Berki Mazsi Instagram