Megszólalt egy szemtanú Nádai Anikó párjának kínos fotójáról

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Hajmásy Pétert erős vádak érték, ugyanis egy internetes csoportban több kép is megjelent róla, melyeken egy idegen nővel beszélget egy szórakozóhelyen. Párja a védelmére kelt egy hosszú bejegyzésben, és most egy szemtanú is megszólalt.
Vágólapra másolva!

A fotó meglehetősen félreérthetőre sikeredett, így több kommentelő is úgy értette, hogy Hajmásy Péter rögtön szórakozni és ismerkedni kezdett egy héttel a kisfia születése után. Nádai Anikó elárulta, hogy ez csupán egy buli volt, melyre már igazán szüksége volt a párjának, ráadásul őt és a babát ünnepelték. Hangsúlyozta továbbá, hogy férje csodás apuka, és szó sincs arról, hogy magára hagyta őt.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

A pletykálkodókat azonban nem győzte meg Hajmásy hűségéről: volt, aki azt is kifogásolta, hogy Nádai Anikó vőlegénye egyáltalán miért ment el bulizni, miközben csak néhány hete született meg kisfia, Alex. A Blikk talált egyik szemtanút, aki azon az estén szintén ott szórakozott, így látta, mi történik a férfi és az ismeretlen hölgy között.

'Péter egy nagyobb társasággal együtt érkezett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol elég sokat ittak, és jól érezték magukat.

– mesélte.