Látszólag nem zavarja Shakirát, hogy nyolc év börtönnel fenyegetik - képek

Shakira
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Shakirát a spanyol ügyészség azzal vádolja, hogy nem fizetett adót és nyolc év börtönbüntetést és súlyos pénzbírságot is kértek az énekesnő ellen benyújtott vádiratban.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak áll a kolumbiai énekesnő mögött, ugyanis nemrég ment tökre kapcsolata gyerekei apjával, Gerard Piquével, édesapja egészségi állapota sem túl jó, most pedig adócsalási botrányával került a címlapokra.

Korábban volt párja miatt helyezték központjukat Barcelonába, hiszen a focistát oda kötötte a szerződése. Shakira és két kisfiuk is elsősorban Spanyolországban tartózkodott, emiatt kerülhetett bajba az elhagyott énekesnő, aki ellen súlyos börtön-és pénzbüntetést kért a spanyol ügyészség.

A vádirat benyújtása óta most először készültek friss fotók Shakiráról, ahogy épp a miami reptérre érkezik fiaival, valószínűleg Spanyolországba tart az adócsalási ügye miatt. A fotók alapján nem úgy tűnik, mintha túlságosan zavartatná magát, vagy megviselte volna a botrány, mosolyogva vett tudomást az őket fotózó emberekről. Jókedve elárulja, hogy hisz az ártatlanságában vagy talált magának egy nagyon jó ügyvédet.