Őrült összeget elköltöttek Jennifer Lopezék háromnapos esküvőjén

Jennifer Lopez and Ben Affleck film celebrity Horizontal
(FILES) In this file photo taken on February 8, 2022, US actress Jennifer Lopez and actor Ben Affleck arrive for a special screening of "Marry Me" at the Directors Guild of America (DGA) in Los Angeles. - Singer and actress Jennifer Lopez has announced her engagement to Ben Affleck, 18 years after they ended their relationship for the first time. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, újra kimondta egymásnak a boldogító igent Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik családi és baráti körben is szerették volna megerősíteni az egymásnak tett esküjüket, nem kis fényűzés keretein belül.
Vágólapra másolva!

A háromnapos esküvőhöz az énekesnő úgy gondolta, hogy három különböző ruha dukál, végül mind a hármat egy este leforgása alatt vette fel. A három különböző menyasszonyi ruhát, mind ugyanaz a divattervező, Jennifer Lopez kedvenc tervezője, Ralph Lauren tervezte meg és az ő csapata készítette el.

Jennifer Lopez első ruhája egy visszafogottabb, garbónyakú és hosszúuszályos darab volt, melyben a ceremónián vett részt.

Forrás: On The JLo


Az esküvő utáni fogadásra már egy merészebb darabot választott, melyen hétszáz órát dolgozott harminc kézműves azért, hogy kézzel hímezze a selyemtüll ruhát, melyeket apró gyöngydíszekkel és Swarovski-kristályokkal díszítettek fel.

JLo esküvő Forrás: On The JLo


Az utolsó ruha szintén egy hosszú uszályos, sellő stílusú és mélyen dekoltált ruha volt, melyet kapucni-szerű organza borítással díszítettek.

Forrás: On The JLo

A menyasszony közel 100 000 dollár – közel 41 millió forint – értékű ékszereket viselt, melyek egy fehér gyöngy- és gyémánt fülbevalóból, egy hozzá illő virágos gyűrűből álltak – írja a Page Six.

Az ünnepséget Ben Affleck Georgia állambeli birtokán rendezték, ahol szinte minden fehérbe borult, ugyanis a menyasszony kérésére hófehér volt a tematika, így nem csak ők, hanem a násznép is fehérben érkezett.