Gáspár Laci magyarázkodik a nyilvános, káromkodós botránya miatt

Gáspár Laci kedvenc ünnepe a karácsony
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Gáspár Laci egy szórakozóhelyen került hangos szóváltásba valakivel, aki állítólag a zenész feleségét szidta. Most elmesélte a történetet.
Vágólapra másolva!

Gáspár Laci olyan mérges volt egy szórakozóhely személyzetére, hogy élő videóra felvette a szócsatát, és nem tudta magát kontrollálni sem, élő videóban káromkodott. A Redditre felkerült felvétel szerint Gáspár azon kapta fel a vizet, hogy megjegyzést tettek rá és feleségére.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A hírre az énekes is reagált, szerinte az volt a baj, hogy a szórakozóhely zárni készül, a személyzet pedig meglehetősen illetlen módon tudatta ezt vele. "Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy 'takarodjatok innen most már'... nagyon durván" – mesélte Gáspár Laci a Blikk szerint, hozzátéve: nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.