Fiatal barátjának elképesztő elvárásai miatt szakított Sharon Stone

SHARON STONE, színész
BASIC INSTINCT 1992 de Paul Verhoeven Sharon Stone. COLLECTION CHRISTOPHEL © TriStar Pictures - Carolco Pictures - Canal+ (Photo by TriStar Pictures - Carolco Pictu / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Sharon Stone még 64 évesen is remek formában van, ezért nem meglepő, hogy sokan udvarolnak az egykori szexszimbólumnak. Nemrég egy meghökkentő dologról mesélt, ami közte és egy fiatalabb férfi között történt.
Vágólapra másolva!

A színésznő nem titkolja, egy ideje felhagyott a botoxszal és más egyéb plasztikai beavatkozásokat sem szeretne magán végeztetni, hiszen egy halálközeli élménye megváltoztatta a gondolkodását erről a témáról.

, ami miatt több mint háromszáz adag botoxot és töltőanyagot kellett kapnom, hogy az arcom egyik oldalra újra vissznyerje a régi formáját" – idézi a Page Six Sharon Stone visszaemlékezését, aki azóta másképp tekint az injekcióra, mint valamilyen gazdagoknak szóló hóbort.

Sharon Stone 1985-ben, a Salamon király kincse című filmben Forrás: photo12 via AFP

Sharon Stone mára a fájdalmas neurológiai szükségletet látja a ránctalanító ijekciókban, mintsem a fiatalosság megőrzésének kulcsát, ezért sem hajlandó többé beadatni magának.

A színésznő arról is beszámolt, hogy erre a döntésére ment rá egyik kapcsolata, ahol konkrétan a fiatal férfi a botoxkezelés hiánya miatt szakított a színésznővel.

A férfi rákérdezett Stone-nál, hogy használ-e botoxot, a színésznő így válaszolt: "Valószínűleg nagyon jót tenne az egódnak és az enyémnek is, ha használnám."

„Ezután még egyszer találkoztam vele, de ő már nem akart többet találkozni velem. Erre azt mondta neki a színésznő: „Ha többet nem találkozunk, akkor kérlek, hogy keresd meg a kijáratot" – ezzel finoman kiadta az útját a férfinak.

Sharon Stone 2022-ben Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira