Ezért nincs még családja Sári Évinek

Sári Évi
Vágólapra másolva!
Ritkán beszél magánéletéről Sári Évi, most mégis kivételt tett, és elárulta, hogy miért nincs még férje és gyerekei.
Vágólapra másolva!

Remek formában van Sári Évi, aki már 44 éves elmúlt, ezért sokan kérdezik tőle, hogy miért nincs még gyereke. Az énekesnő nem szívesen veszi ezeket a kérdéseket, de most úgy döntött, hogy elárulja, miért alakult így az élete.

"A magánéletem nem biztos, hogy a konvencióknak megfelelően fejlődik. Mondjuk én nem vagyok az a típus, aki meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak. Sőt, utálom, amikor nyomást helyeznek rám. Ahogy ezt megérzem, rögtön az ellenkezőjét akarom. Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy nem szabad nyomasztani semmivel, mert akkor menekülés van " – idézi a Bors Sári Évi szavait.

Az énekesnő Palik László műsorában, a Palikék Világában beszélt arról, hogy az elvárásokon kívül mi tartotta még vissza eddig attól, hogy gyereke szülessen vagy férjhez menjen.

Szerintem az, amit én kitalálok magamnak. Szüljél egy-két gyereket és üljél otthon a s*ggeden. Én nem annyira éreztem ezt soha a magaménak, és az a helyzet, hogy még mindig nem – válaszolta a kérdésre Sári Évi, hogy valaha érzett-e vágyat arra, hogy saját gyereke szülessen.

„Bennem ez soha nem volt meg. Az volt, hogy egyszer majd biztosan lesz... Mindig azt kérdezik, hogy majd ha öreg leszel, akkor ki nyitja majd rád az ajtót? Igen, értem, és hány olyan idős ember van, akinek vannak gyerekei és unokái, és nem nyitják rá az ajtót. Most már az utolsó utáni pillanat van, de még mindig nem érzem ezt.

Ehhez valószínűleg az is kellett, hogy a párkapcsolataim nem sikerültek a legrózsásabban.

Lehet, hogy ha találkoztam volna egy olyan pasival, akibe halálosan szerelmes vagyok és minden stimmel, akkor már lenne gyerekem" – zárta ezzel kapcsolatos gondolatait az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy sokan nem értik meg, hogy munka után leginkább csak a nyugalomra és pihenésre vágyik.