Itt vannak az első hivatalos fotók Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvőjéről

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Momodu Mansaray/Getty Images/AFP (Photo by Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck újra kimondta egymásnak a boldogító igent, ezúttal családjuk és barátaik társaságában.
Vágólapra másolva!

A nagy eseményt sokáig nagy titkolózás övezte, most azonban az énekesnő is megmutatott egy képet a rajongóknak, melyen a menyasszonyi fátyollal eltakart arca látható. A kép egyébként kedvcsináló a követőinek ahhoz, hogy feliratkozzanak Lopez hivatalos rajongói oldalára, ahol már több képet és videót is megmutattak az esküvőjükről. Az énekesnőn kívül már a Vouge magazin is mutatott egy általuk készített képet a menyasszonyról, hiszen ők fotózták hivatalosan az álompár esküvőjét.