Zimány Linda egy étteremben vacsorázott, miközben a háta mögött arról beszéltek, milyen volt vele az ágyban

Zimány Linda, iszonyat jó nő..
Vágólapra másolva!
Zimány Linda is vendége volt Kasza Tibi műsorának a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőnek, amikor is Budavári Fülöp társaságában, kínos helyzetbe került. 
Vágólapra másolva!

A modell10 évvel ezelőtt kínos helyzetbe keveredett, amit el is mesélt Kasza Tibi vetélkedő műsorában, melyben Budavári Fülöp influenszerrel vendégeskedett -írja a Blikk. Történt ugyanis, hogy egy étteremben Zimány Linda fültanúja volt annak, hogy egy ismeretlen férfi azt ecsetelte a barátainak, hogy milyen szexkalandja volt Zimány Lindával. A modell azonban nem ijedt meg a szituációtól, ugyanis odament a férfi asztalához és a barátai füle hallatára bemutatkozott a férfinak - merthogy akkor találkoztak először.

"Felkaptam a fejem, mert mintha a nevemet hallottam volna. Az úriember azt ecsetelte a barátainak, hogy mi milyen formában voltunk együtt. Ez plusz 18-as karika, ezért lepődtem meg én is. Végig hallgattam, aztán felálltam az asztaltól, és gondoltam, bemutatkozom neki, hogy, ha még eddig nem találkoztunk, akkor most szeretnék viszont személyesen bemutatkozni, mert nem emlékszem, hogy ismernénk egymást.

Neki nagyon kellemetlen volt a barátai előtt, kicsit rosszul is éreztem magam, hogy lett volna egy jó napja, amikor azt gondolják róla, hogy tényleg férfi, én meg ezt elrontottam. Utána az volt bennem, hogy hány ilyen sztori lehet a háttérben, amit nem is hallok..."

- mesélte a modell.