Viccet csinált a kommentelőkből Nádai Anikó párja

Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Még csak egy hete, hogy édesapa lett Hajmásy Péter, de máris megelégelte a kéretlen tanácsokat, melyeket kommentben kap a követőktől. Legutóbbi posztjában elébe ment a dolgoknak, ő maga írta le a várható kritikákat, ezzel gúnyolódva a kommentelőkön.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó múlt héten adott életet második kisfiának, aki Hajmásy Péterrel első közös gyerekük. Az újdonsült édesapa nem bír betelni a csöppséggel, szinte mindennap közzétesz egy bejegyzést arról, hogy éppen mit csinálnak. Hajmásy megelégelte a sok kéretlen tanácsot, most egy cinikus bejegyzésben küldte el az okoskodó kommentelőket melegebb éghajlatra.

Már seta? Miért van betakarva? Miért nincs betakarva? Minek a sapka? Betonon tolod? Füvön kéne..de miért nem inkább betonon? Nagy a kereke a babakocsinak? Miért nem kicsi? Fekete pólót ne hordjál! Fehéret inkább, de lehet, h pólót se! Szerintem jöjjön át hozzánk minden okos es neveljük fel Alexet együtt! Imádom az okoskodást! – jegyezte meg Hajmásy cinikusan, aki szerint teljesen mindegy mit tesz, mert jót úgysem tud csinálni.