Varga Viktor gusztustalan részleteket árult el a tragikus véget ért drogszeánszról

Varga Viktor a perui dzsungelben
Vágólapra másolva!
Varga Viktor is megszólalt, miután az RTL Klub volt valóságshow-szereplőjét meztelenül, törött csontokkal találták meg egy drogszeánsz után. Az énekes Peruban vett részt hasonló szertartáson, amiről a Mokkának mesélt.
Vágólapra másolva!

Varga Viktor perui útján vett részt a barátnőjével egy spirituális szertartáson, amelynek keretében ayahuascát is fogyasztottak – azt a hallucinációkat okozó főzetet, amely miatt Béres Anett életveszélyes állapotba került Siklós környékén egy hasonló szeánsz után.

Varga Viktor a perui dzsungelben Forrás: Instagram/Varga Viktor

Viktor a Mokkában arról mesélt, hogy a szertartást – pont az ilyen esetek elkerülése miatt – hosszú és tudatos felkészülésnek kell megelőznie, hiszen testileg és lelkileg is megterhelő lehet az emberi szervezet számára. Emellett a hasonló szeánszokat mindig egy tapasztalt sámán felügyeli, aki még az adagokat is személyre szabja, nem mindenki kap ugyanannyit. (Erről egyébként Megan Fox és a vőlegénye, Machine Gun Kelly is meséltek korábban, utóbbi állítólag négyszeres adagot kapott.)

Viktor pár gusztustalan részletet is elárult a szertartásról, tapasztalata szerint az ayahuasca ugyanis nemcsak a lelket, de

a testet is megtisztítja, ráadásul pillanatok alatt – vagyis a résztvevőknek azonnali hasmenéssel és hányással kell számolniuk.

A teljes beszámolót meg tudja nézni itt: