Teljes titokban házasodott össze a két világsztár

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony film industry Horizontal FASHION
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: (L-R) Jesse Plemons and Kirsten Dunst attend the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Jumanji és a régi Pókember-filmek színésznője, Kirsten Dunst és párja, a szintén színész Jesse Plemons hat év együttélés után végre hivatalosan is kimondták egymásnak a boldogító igent.
Vágólapra másolva!

A páros még 2016-ban ismerkedett össze egy közös munkájuk során, melyben egy házaspárt alakítottak. Azóta töretlen a kapcsolatuk, 2018-ban született első fiuk, majd 2021-ben a második. Dunst februárban vallotta be, hogy az esküvőt eredetileg korábban szerették volna megtartani, de (valószínűleg a pandémia miatt) kénytelenek voltak elhalasztani.

A színészpáros egy jamaicai üdülőhelyet választott a ceremónia helyszíneként, mely egy gyönyörű tengerparti környezetben helyezkedik el. A lakodalmat múlt hétvégén tartották, melyet egy hozzájuk közel álló személy is megerősített – írja a Just Jared.