Szexuális életével hencegett David Hasselhoff

david hasselhoff, 70 éves, galéria
Actor David Hasselhoff poses with models at "Stars & Stripes: An Evening of Sexy Patriotism" - Wounded Warrior Project at The Playboy Mansion on May 16, 2009 in Beverly Hills, California. (Photo by Brian To/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
70 éves lett a Baywatch és a Knigh Rider sztárja.
Vágólapra másolva!

Nem tudni, most pontosan milyen David Hasselhoff szexuális élete, de pár évvel ezelőtt a Mirrornak azzal hencegett, hogy a vele egykorú férfiakhoz képest ő sokkal fittebb, mindig jól teljesít az ágyban és ehhez nem kell neki pirula. "Hogy szedek-e Viagrát? Nem, nekem nincs szükségem ilyesmire. Én aminosavakat szedek" - magyarázta, majd arról értekezett, hogy a véráramlás szempontjából ugyanaz a hatásuk, mint a Viagrának.

David Hasselhoff 2009-ben Forrás: FilmMagic/2009 Brian To/Brian To

"Úgyhogy ezzel semmi problémám nincs, sőt, inkább anti Viagrát kéne szednem" - hencegett, hozzátéve, hogy a párja azon csodálkozik inkább, hogy ő miért kívánja minden nap a szexet. Az aminosavak mellett azért érdemes megemlíteni, hogy a 70 éves színész újabb felesége Hayley Roberts, aki mindössze 42 éves, azaz jóval fiatalabb, mint a Baywatch egykori sztárja.

A 70 éves színész múltjáról itt talál képgalériát.