Majdnem zárt osztályra került a Neoton egykori sztárja

A volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséig
Vágólapra másolva!
Pál Éva egész életét végigkísérik a pánikrohamok. Már 50 éve küzd pánikbetegséggel a Neoton Família egykori tagja. Orvosa azt mondta, hogy még zárt osztály is lehet a vége, ha nem veszi komolyan.
Vágólapra másolva!

A most 70 éves énekesnő egész életét végigkíséri a pánikrohammal járó heves szívdobogás, a fulladás, és a halálfélelem. Bár ez nem egy olyan betegség, amiből teljesen fel lehet gyógyulni, még 50 év után is, bármikor jöhet egy rohama, az elmúlt évek során - állítása szerint- már sokkal jobban kezeli a helyzetet.

Forrás: TV2

"Elmúltam hetven, úgyhogy most már hetvenkedek, aktív vagyok, és nagyon sok tervem van a jövőre nézve. Szerencsére a pánikbetegségemet is leküzdöttem, vagy legalábbis 50 év után megtanultam együtt élni a szorongásokkal" - mesélte el a Bestnek. Ennek ellenére a helyzet nem volt mindig ilyen könnyű: az első rohamánál, 20 éves korában, fogalma se volt, hogy mivel áll szemben, ahogyan a körülötte lévőknek sem. Már pedig igenis egy súlyos betegségről van szó, szerencsére orvosa felhívta a figyelmét a helyzet komolyságára: "Az orvosom megkérdezte, hogy szeretnék-e zárt osztályra kerülni, mert ha nem akkor ezt igenis komolyan kell venni, és kezelni kell."

Ma már pszichológus segítségével, és pozitív gondolkodásával megtanulta kezelni a helyzetet.

Sokat javított az állapotán, hogy a pszichológus személyében mindig hallgató fülekre talált. Ennek köszönhetőn óriási fejlődésen ment keresztül.

Nem szabad félni, helyette pozitívan kell gondolkodni, különben teljesen be lehet csavarodni" - tanácsolta.