Egyedül Solti Ádám apja látogatja a színész balkézről született gyerekét

Solti Ádám
Vágólapra másolva!
Solti Ádám tavasszal ismerte be, hogy évekig csalta feleségét, Solti Bernit egy rajongójával, akitől egy kisfia született a titkos kapcsolatból. Felesége megbocsátotta a férfi félrelépését, azonban nagyon nehéz időszakon mentek keresztül, ugyanis régóta próbálkoznak, hogy saját gyerekük szülessen. A színész édesapja, Solti Ferenc korábbi ígéretének eleget téve, folyamatosan látogatja fia házasságon kívül született gyerekét.
Vágólapra másolva!

Szemtanúk szerint Solti Ferenc havonta legalább egy alkalommal ellátogat vidékre, hogy meglátogassa unokáját, akit legnagyobb sajnálatára fia nem fogad el. A nagypapa korábban megfogadta, hogy megpróbálja pótolni a kétéves gyereknél az apja szerepét és reméli egyszer fia is jobb belátásra tér, hiszen szerinte a legfontosabb ebben az ügyben az ártatlan gyerek sorsa.

Egy helyi lakos beszámolója alapján Solti Ádám apját már többször is látták fia egykori szeretőjével és kisfiával együtt sétálni, tehát a nagypapa állja a szavát.

„Azt hiszem, eddig nem hangzott el nyilvánosan, hogy hol él az anyuka és a kisfiú, így én is csak annyit mondanék, hogy a Tisza partján futottam velük össze nemrég. Felismertem Ádám édesapját, aki teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. Volt velük még néhány ember, úgy gondolom, hogy a lány családtagjai lehettek. Ferencet egyébként havonta látjuk erre, tartja velük a kapcsolatot" – mesélte a Borsnak egy informátor, aki szóba is elegyedett Solti Ferenccel.

"Pár percet beszélgettem Ferenccel, aki természetesen rajong az unokájáért. Elmondta, hogy megpróbál kapocs maradni a fia egykori szeretője és a kisfiú között, mert

és kialakul valamiféle szoros kötelék apa és fia közt. Addig is igyekszik elhalmozni azt a tündéri kisfiút, akihez sosem érkezik üres kézzel. Tulajdonképpen megpróbál apja helyett apja lenni, és valamelyest pótolni az apai szeretetet a kisfiú életébe" – nyilatkozta az esetről a helyi lakos.

A lap megkérdezte Solti Ádám véleményét is a témáról, valamint később tervezi-e, hogy valamilyen módon részt vesz gyermeke életében, de a színész elzárkózott a válaszadás elől.

Solti Ádám édesapja, Solti Ferenc Forrás: RTL Klub