A szőnyegen talált rá a családja a bedrogozott Győzikére

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző, vagyis Győzike hamarosan bevonul a zárt osztályra, hogy megküzdjön a gyógyszerfüggőségével és a depressziójával, amiről részletesen mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna videosorozatban tettek megrázó vallomást Győzike betegségéről, jelenlegi állapotáról.

Gáspár Győző, Győzike Forrás: LifeTV

"Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál' istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök... Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok.

és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul" – magyarázta.

"Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek.

hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat" – tette hozzá, majd mégis kimondta, hogy Berki Krisztiánra gondolt. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt: