Itt van Schobert Norbert legújabb magyarázkodása a Berki Krisztián-botrány miatt

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Rubint Réka, Schobert Norbert
Vágólapra másolva!
Schobert Norbert legutóbb Berki Krisztián temetésén viselt pólójával okozott botrányt. Az egész ügyet nehezen értette meg és másokra mutogatva mentegette magát.
Vágólapra másolva!

Bár Schobert azt állítja, hogy igyekszik a rosszindulatú kritikákat nem magára venni, mégis két héttel a temetés után, még mindig magyarázkodik. Nemcsak Berki halálát felhasználva igyekszik pozitív színben feltüntetni magát, hanem a tavalyi sztrókját is újból emlegeti és sejtelmesen arra utal, hogy az részben őt ért bántások eredménye volt és nem akarja úgy végezni, mint Berki Krisztián.

„Aki ott volt a temetésen, láthatta, hogy volt, aki kék pólóban vagy kék öltönyben érkezett. Azt gondolom, erről Mazsit kellene megkérdezni, mert ha bárkinek problémája lehet a viseletemmel, az egyedül ő" – magyarázkodik Schobert, aki még most sem vállalja a felelősséget és másokra ujjal mutogat.

Rubint Réka és Schobert Norbert a temetésre érkezve Fotó: Polyák Attila - Origo

Schobert még attól sem riadt vissza, hogy olyan messzemenő következtetéseket vonjon le arról, hogy mi vezetett Berki halálához és hasonlóságokat fedezzen fel kettőjük életútja között, mivel mindketten megosztó személyiségek hírében álltak.

Schobert most arra tett utalást, hogy ha nem is a rosszindulatú kommentelők felelősek Berki haláláért, de nagyban hozzájárultak ahhoz.

Nyilván ennek az ellenkezője is igaz, de sosem hagytam, hogy ezek a céltalan támadások tönkre tegyenek, mert nem szeretnék Berki sorsára jutni" – nyilatkozta a Blikknek Schobert.