Reagált a Tankcsapdával összeállt magyar zenekar arra, hogy sokan utálják az új, primitív szövegű dalukat

BSW klip
Vágólapra másolva!
A BSW az egyik legsikeresebb rapbanda Magyarországon, dalaik több milliós nézettséget érnek el, legismertebb szerzeményük, a YAAY már több mint 27 millió megtekintésnél tart a YouTube-on. A banda nemrég közös dalt készített a Tankcsapdával BAZ+ címmel, ami már túllépte a 2 millió 676 ezres megtekintést, bő egy hét alatt. 
Vágólapra másolva!

A két banda új szerzeménye megosztotta a közönséget, a két műfaj találkozása váratlanul érte a rajongókat de a klip kétségkívül nézett.

"Minden rekordot megdöntöttünk, 3 napos volt a dal amikor több ezren üvöltötték a koncerten. Ez egy váratlan, generációk és stílusok között átívelő, meghökkentő kollaboráció, amire a kritikus sajtó azonnal meg is mondta, hogy ezt nem lehet, hogyan képzeljük és egyébként is kapjuk be. Ezzel ránk szabadították az internet pöcegödrét, de még így is 70%-os lájk-aránya van a dalnak YouTube-on. A por mostanra elült és fennmaradt a sláger, ez mindig így megy. Ez van, nem tudunk hibázni!" - mondta Sziklai Mátyás, a banda frontembere. A klip itt megnézhető.