Rajongói biztatják Jessica Bielt, hogy hagyja el Justin Timberlake-et

70th Emmy Awards  television Vertical
Jessica Biel (b) Justin Timberlake (j)
Vágólapra másolva!
Már tíz éve él boldog házasságban a Hetedik mennyország színésznője és a népszerű énekes, Justin Timberlake. A házasságból két gyerekük is született, az idősebbik hét, a kisebb fiú még csak egyéves.
Vágólapra másolva!

A negyvenéves Timberlake és felesége nem osztanak meg túl sok információt a magánéletükről a nyilvánosság előtt, de láthatólag mindenben támogatják egymást. A zenész már rég nem jelentkezett új albummal, Biel most annál inkább a karrierjére fókuszál.

A jelenleg Párizsban tartózkodó a házaspárról a napokban kiszivárgó lesifotó nagy port kavart a kommentelők körében, melyen a szerelmesek városában kéz a kézben sétálgatnak. A nagyjából azonos álláspontot képviselő rajongók kommentben biztatják a színésznőt, hogy hagyja el a férjét.

Úgy néz ki, mintha 50 éves lenne. Látszik rajta az alkohol!" – írja az egyik kommentelő, akinek többen is osztják a véleményét arról, hogy Justin Timberlake-en a masszív alkoholizmus jelei látszódnak és egyáltalán nem érdemli meg, hogy felesége továbbra is vele maradjon – írja a Just Jared.

A képek között lapozhat: