Plasztikai műtétre készül Győzike lánya

Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya épp a szóbeli érettségire készül és tervezi a jövőjét. Ritkán ad interjút, most azonban kivételt tett és többek között mesélt súlyproblémáiról és az azzal kapcsolatos önbizalomhiányáról is.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virág sokszor megküzdött a súlyfelesleggel, most először érzi azt, hogy végre véglegesen leadta a plusz kilókat. Sokat tanul, a szóbeli érettségi előtt áll és izgatottan várja, hogy mit hoz számára a jövő.

Elsősorban a pszichológia érdekli, mert szeretne segíteni apjának, aki nyíltan vallja, hogy mentális problémákkal küszködik. Emellett a divat is nagyon érdekli, de ezt számára csak egy B-terv, most még nem látja pontosan, hogy melyik út lenne számára a megfelelő.

Súlyproblémáiról is beszélt, sokat küszködött, hogy elérje a mostani formáját és már nem görcsöl tovább a felesleg miatt. Bár így sem igazán elégedett magával, ezért már egyeztett is időpontot plasztikai sebésszel.

„Kiskorom óta az orromat nagyon szeretném megműttetni. Voltam is konzultáción, és szeretném még a mellemet is, mert okés, hogy fogytam, meg minden, de úgy vagyok vele, hogy

Nem szeretnék mű lenni, csak annyira, hogy tudjak bikiniben lenni" – idézi a Bors Gáspár Virág szavait.

Gáspár család Forrás: Instagram/gasparbea