Luxusautóval karambolozott Ben Affleck tízéves fia

Los Angeles Premiere Of Amazon Studio's "The Tender Bar" - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment film industry celebrities bestof topix Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Ben Affleck attends the Los Angeles premiere of Amazon Studio's "The Tender Bar" at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Különös baleset történt a minap Los Angelesben, Ben Affleck tízéves fia kis híján összetört egy méregdrága Lamborghinit.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck tízéves fia, Sam némi kellemetlenséget okozott egy Los Angeles-i autókereskedésben, miután az apja megengedte neki, hogy beüljön egy sárga Lamborghini volánja mögé.

Ben Affleck Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

Egyelőre nem derült ki, hogy a motor miért járt a kocsiban – esetleg a fiú indította-e be –, mindenesetre a gyereknek sikerült rükvercbe tennie az autót, amely neki is ütközött a mögötte parkoló járműnek.

Az esetről videót és több fotót is talál a TMZ oldalán, nagy kár nem történt. Maga Affleck sem a legügyesebb sofőr egyébként, erről már korábban láthattunk egy felvételt.