Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lemondta a fellépéseit, milliókat bukik a ValMar

Valmar
Vágólapra másolva!
Július 13-ig, három kiemelt sajtóeseményen kívül, minden fellépésünket lemondjuk - közölte a ValMar formáció, amely legutóbb, áprilisban az Úristen című dallal robbantott a YouTube-on (a dal 15 millió megtekintésnél jár). 
Vágólapra másolva!

"Az életünk a show, a zene, a szívünk kétszeres lendülettel vinne. Most azonban nem lehet, nincsenek kiskapuk. Mindig őszinték voltunk hozzátok, most is azok leszünk: Petinek hangszalag csomója van, amely jelenlegi fázisában, orvosi szakvélemény alapján a hangszalagok pihentetésével kezelhető. A döntés egyetlen célt szolgál - azt, hogy még sok-sok fellépésen legyen alkalmunk közösen találkozni a későbbiekben" - áll a csapat közleményében.

Valmar Facebook

"Meg kellett értenünk azt, hogy vannak helyzetek, amiben a kisebb rosszat választjuk, a súlyosabb következmények helyett. Őszintén reméljük, hogy a következő közel 4 hét elegendő lesz ahhoz, hogy utána még magasabb fordulatszámon folytathassuk együtt. A jövő héten találkozhattok még velünk három sajtóeseményen, majd ezt követően, reményeink szerint július 13-tól újra a színpadon is" - tették hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről