Kinn volt Jennifer Lopez melle, amikor a díjának örült - fotók

2022 MTV Movie And TV Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood Santa Monica County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Photograph People Awards Award
American singer Jennifer Lopez arrives at the 2022 MTV Movie And TV Awards held at The Barker Hangar on June 5, 2022 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Lezajlott a 2022-es MTV Movie & TV Awards, nézzük a győzteseket!
Vágólapra másolva!

A legjobb film az MTV szerint 2021-ben a Pókember: Nincs hazaút volt, a tévésorozatok közül az Eufória kapta a díjat. Külön-külön Tom Holland és Zendaya is elismerést kapott az alakításáért.

Díj járt a legjobb csókért (Poopies és egy kígyó mutatta be, a Jackass Foreverben), a legjobb veszekedést pedig Cassie és Maddy prezentálta az Eufóriában. A legjobb doku-reality a Selling Sunset lett, a legjobb tévés vetélkedő a RuPaul's Drag Race, a legjobb talkshow a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

A legjobb dal az On My Way (Marry Me) lett Jennifer Lopez előadásában, alább mutatjuk, hogy örült neki. A többi képért lapozzon!

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin Winter

A díjakról itt olvashat többet, két friss Jennifer Lopez-képért pedig lapozzon!