Katasztrófával végződött a világhírű zenész koncertje

Harry Styles
Musician/actor Harry Styles performs at the 2018 MusiCares Person Of The Year gala at Radio City Music Hall in New York on January 26, 2018. The 2018 MusiCares Person of the Year award was presented to Fleetwood Mac at the 28th annual MusiCares Gala Tribute dinner and concert ahead of Sunday's 60th GRAMMY Awards, marking the first time the benefit has honored a band. Proceeds from the event go towards MusiCares. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS
Vágólapra másolva!
Szombat este adott koncertet Harry Styles énekes a glasgow-i Ibrox standionban, ahol valódi horrorba fulladt az esemény, egy rajongóját súlyos állapotban szállítottak kórházba.
Vágólapra másolva!

A 28 éves angol zenész koncertjén tragikus esemény történt, melyre még nem találtak magyarázatot a hatóságok. Styles másodjára lépett fel skóciában, ahol teltházas stadionban várták rajongói. A stadionban több emeletről is követni lehetett az előadást, így történhetett a borzalom, amire senki sem számított.

A stadion harmadik szintjéről hirtelen a tömegbe zuhant egy rajongó, egyelőre nem tudni, hogy hogyan és miért. A helyszínre érkező hatóság részleteket még nem közölt az esetről, annyit azonban elárultak, hogy az áldozat férfi és egyelőre nem találtak semmilyen gyanús körülményt a helyszínelés során – írja a Blikk.

Harry Styles fellépés közben Forrás: Getty Images/Helene Marie Pambrun