Nagyon nehéz helyzetbe hozta a családját a halála előtt Berki Krisztián

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Már több mint egy hónapja, május 6-án találták holtan Berki Krisztiánt, aki 41 évesen hagyta hátra két gyerekét. A váratlan esemény sokakat megrendített, a gyászoló özvegye teljesen magába zuhant.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi magára maradt kislányukkal, Emmával, az özvegy a férje halála óta nem nyilatkozik, és a közösségi oldalain is csak ritkán oszt meg tartalmat. Mint kiderült, az anyagi helyzetük sem irigylésre méltó, ugyanis Berki Krisztián hatalmas adósságokat hagyott a családjára, amit most Berki Mazsi próbál rendezni, melyben apósa, Berki Krisztián apja segíti.

„Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette" – nyilatkozta a Blikknek egy informátor.

Egy barát is megerősítette, hogy a médiasztár csak kifelé élt fényűző életet, valójában komoly anyagi gondokkal küszködött.

és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem" – árulta el egy korábbi barát.