Újabb hazugságon kapták Amber Heardöt, munkáltatója buktatta le

Johnny Depp, Amber Heard Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjai család
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, még mindig zajlik a Johnny Depp és volt felesége közötti, ötvenmillió dolláros rágalmazási per, melyet a színész indított a nő ellen. Amber Heard helyzete nem túl rózsás az utóbbi időben, ugyanis egyszer már bebizonyosodott, hogy valótlan állításokat tett a per során, ami nem vetett rá túl jó fényt. Már nemcsak Johnny Depp ügyvédje, hanem a DC Films stúdió is rácáfolt Heard állításaira.
Vágólapra másolva!

A bíróság kedden szólította a tanúk padjára Amber Heard jelenlegi munkáltatóját, Walter Hamadát, aki egyrészt a DC Films, másrészt a Warner Bros. stúdiót képviselte. Amber Heard állításai szerint hátrányos helyzetbe került karrierjében a Johnny Deppel történt viharos válása miatt, melyet a stúdió is éreztetett vele. A nő szerint az alkotók nagyban átírták az eredetileg kézhez kapott forgatókönyvet, így végül jelentősen lecsökkentették a filmbéli karakterének jelentőségét.

Jason Momoa és Amber Heard az Aquaman-ben Forrás: Jasin Boland

A DC Films vezetője, Walter Hamada szerint azonban ez nem így történt és sosem került veszélybe a színésznő állása a Deppel történtek miatt, és stúdió sem csökkentette a szerepét a forgatások idején, ahogy azt a színésznő állítja. Hamada azt viszont elismerte, hogy

fontolóra vették Heard kiírását és az új szereplőválogatást,

ugyanis rengeteg utómunkálatot igényelt a két főszereplő – Jason Momoa és Heard – közötti kémia érzékeltetése. Hozzátette, hogy egyáltalán nem a romantikus szál lesz fontos a cselekményben, inkább a testvéri vonal kibontakoztatása, és az Aquaman folytatását mindig is komédiának szánták a készítők.

Az eset pikantériája, hogy valóban Johnny Depp az, akinek a karrierje hever romokban a színésznő korábbi bántalmazási vádjai miatt. Az egykor legendás színész már jelentősebb szerepeket sem kap a válás óta és a jelenlegi per is épp emiatt zajlik. Heard törekvése arra, hogy bebizonyítsa, hogy az ő karrierje sínylette meg a válást, Walter Hamada vallomása után úgy tűnik, megbukott - írja a The Hollywood Reporter.

Amber Heard, Johnny Depp Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP