Telt ház lesz Thomas Anders buliján, akihez nem könnyű hozzáférni

Thomas Anders
Vágólapra másolva!
A Modern Talking szédületes sikereket ért el itthon a nyolcvanas években, a fél ország imádta egyszerű, szintetizátor-alapú zenéjüket, a fél ország utálta, de mindenki ismerte a német duót. Az énekes Thomas Anders kétévente szokott jönni Magyaroszágra, de idén kétszer is fellép. 
Vágólapra másolva!

A korábbi 75 perces műsor helyett helyett már 90 percet muzsikál június 18-án a Budapest Parkban Thomas Anders, derült ki a TV2 Mokaccino című műsorából, ahol egy szervező és egy DJ volt vendég. Új szerzemények is lesznek, noha a közönség nyilván a régi slágerekre (You're My Heart, You're My Soul, You Can Win If You Want, Cheri Cheri Lady, Brother Louie, Atlantis Is Calling - S.O.S. For Love, Geronimo's Cadillac) kiváncsi.

Thomas Anders Instagram

A szervezők rengeteg üzenetet kapnak, sokan szeretnének egy rövid találkozót a popsztárral, gyerekkoruk bálványával, de nem lesz backstage party. "Értékeli a közönséget, aki hozzáfér, azzal kedves, aranyos, aláír bármit, de a tömeget nem lehet hozzá engedni. Thomas Anders ma is fitt, rendben van magával, nem bulizik a koncert előtt és után" - hangzott el a beszélgetés során.

A koncert előtt a DJ már a 80-as évek nagy slégereivel melegíti be a közönséget, lesz Depeche Mode, Rick Astley. A szervezők szerint sokan úgy öltöznek majd, mint anno, még a frizurájukat is úgy alakítják, ahogy 30-40 éve hordták.

Anders kétévente jár erre,

de az idei ebből a szempontból (is) különleges év, mert a Budapest Parkos buli után ősszel is jön, csak akkor Debrecenben lép fel. A pesti koncertre a jegyek 90% már elfogyott, a telt ház biztos.