Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Sztárok különös, bizarr szokásai

Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Jason Segel
Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Jason Segel
Vágólapra másolva!
Ahogy az átlagembereknél, úgy a sztároknál is előfordul, hogy különös szokások rabjává válnak, furcsa dolgokhoz ragaszkodnak, amik nélkül már nem is tudnának élni. Nem komoly függőségekről, netán alkohol- vagy drogproblémákról van szó, inkább heppekről, hóbortokról, olykor vicces beidegződésekről. Melyik színésznő nem megy sehová csípős szósz nélkül? Ki nem bír ki egy napot sem jóga nélkül? Ki vonzódik már-már betegesen a bábokhoz vagy a késekhez?
Vágólapra másolva!

Shay Mitchell

Forrás: Instagram

Hogy a Hazug csajok társasága sztárja mennyire rajong a csípős szószokért, annak bizonyítékául elég csak megnézni ezt az Instagram-posztját, de ő maga is mondta már, hogy az étel nála inkább csak kiegészíti a szószt. Szinte mindenre tesz csípőset, de nem elégszik meg akármivel, így a kedvencei közül mindig hord a táskájában egy tasakkal – az asszisztense szerint a hordozható töltő és az ajakbalzsam mellett ez a harmadik dolog, ami nélkül nem indul el otthonról.

Scarlett Johansson

Forrás: Jordan Strauss/Invision/AP/Jordan Strauss

A színésznő a Buffalo csirkeszárnyakért van oda: „Egyszerűen nem tudom abbahagyni. Nem lehet elég belőlük" – mondta egy interjúban. Amikor a Fekete Özvegy szerepére készült, naphosszat edzett, hogy formába lendüljön: akkor kedvenc ételéről is le kellett mondania, amit nagyon nehezen viselt. „Legközelebb úgy kell majd végiggurítanotok a vörös szőnyegen" – viccelődött a film bemutatóján, utalva arra, hogy mennyi csirkeszárnyat meg fog enni, ha hazaér.

Jennifer Aniston

Forrás: Instagram/Jennifer Aniston

Nála éppen, hogy a testmozgás egy bizonyos formája vált egyfajta függőséggé, hisz ma már egy napot sem bír ki jóga nélkül. Saját bevallása szerint az oktatója, Mandy Ingber alapjaiban változtatta meg az életét, miközben az is kiderült, hogy az átlagosnál sokkal jobb az egyensúlyérzéke – így mindenféle pózban képes megtartani magát, a fa egyébként a kedvence.

Jason Segel

Forrás: AMC

Az Így jártam anyátokkal Marshallja a bábokért rajong, a Lepattintva című filmben látott, Drakula köré épült bábmusical például igazából is Segel (és nem csak a karaktere) szerelemprojektje volt – mint az kiderült a Vulture cikkéből. A 2011-es Muppetsnek nemcsak szereplője, de írója is volt, egyébként komoly gyűjteménye van bábokból. „Szerencsére nagy házam van, az egyik szobában csak a bábok vannak. De sokáig egy egyszobás apartmanban laktam, ami tömve volt bábokkal. Nem csoda, hogy mindig szingli voltam" – magyarázta egyszer.

Ariana Grande

Forrás: AFP/Robyn Beck

„Bárcsak minden nap halloween lenne" – mondta egyszer a US Weeklynek az énekesnő, aki már gyerekkorában is folyton ijesztőnél ijesztőbb maszkokban mászkált a házban, az édesanyja meg volt győződve róla, hogy sorozatgyilkos válik belőle. Grande azóta is minden évben méltó módon ünnepli meg a halloweent: nemcsak horrormaratont tart, de elképesztő jelmezekbe is öltözik, tavaly például A fekete lagúna szörnyeként jelent meg.

Lapozzon, sztárok további heppjeivel, különös szokásaival folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről