Megzsarolták Young G Béci feleségét

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Nehéz idők állnak Young G Béci és felesége, Mészáros Norina mögött, amiről azt gondolták végre maguk mögött hagyhatnak, de korai volt az örömük.
Vágólapra másolva!

Minden Mészáros Norina betegségével kezdődött, ami miatt kislányuk születése után a nő méhét is el kellett távolítani, ugyanis rosszindulatú daganatot találtak nála az orvosok. Nem volt elég, hogy hosszú időn keresztül lábadozott a kórházban, majd amikor végre kiengedték – szinte azonnal – mehettek vissza a kislányukkal is, egyszer agyrázkódás gyanújával, majd egy félrekezelt betegség miatt.

Nehezen kerültek ki ebből az ördögi körből, de most sem kímélte őket az élet,

ugyanis – különös módon – meglopták Mészáros Norinát,

aki hosszú ideje influenszerként keresi a kenyerét. Ezért is fontos számára a közösségi média, hiszen szerződések kötik őt bizonyos tartalmak gyártására és megjelenítésére. Ezekből az üzletekből több százezres bevétele származott, amíg egy hackertámadás nem érte fiókját.

„A feleségemet gyakorlatilag a munkahelyétől fosztották meg. Épp egy családi hétvégén voltunk vidéken, amikor kapott egy e-mailt, hogy Budapesten bejelentkeztek a profiljába. Amikor megpróbálta elérni a fiókját, már megváltoztattak hozzá mindent, az e-mail címet és a jelszót is.

különböző összegekért visszavásárolhatja a hackerektől az oldalt – idézi a Bors Young G Béci panaszát, aki most feleségével úgy döntött, hogy spirituális segítséget kérnek és elmennek átoklevételre.