Megan Fox és a vőlegénye tényleg ittak egymás véréből

Megan Fox, Machine Gun Kelly
Vágólapra másolva!
Megan Fox és a szerelme, Machine Gun Kelly tényleg ittak egymás véréből az eljegyzésük után – erősítette meg a korábbi pletykát a színésznő.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Megan Fox az eljegyzése után arról posztolt az Instagramon, hogy ittak egymás véréből a vőlegényével, Machine Gun Kellyvel – akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak vicelődött vele, netán átvitt értelemben értette.

Machine Gun Kelly és Megan Fox Forrás: https://www.instagram.com/meganfox/

A színésznő most erről is mesélt a Glamour brit kiadásának, állítása szerint tényleg megkóstolták egymás vérét Machine Gun Kellyvel, aminek rituális célja volt. Igaz, azt is hozzátette, hogy csak pár cseppről volt szó, ne úgy képzeljük el, hogy arany kupákból iszogattak, mintha csak a Trónok harcában lettek volna.

Fox azt mondta, nagyon érdekli a metafizika és az asztológia, újholdkor és teliholdkor is szokott különféle rituálékat végrehajtani, mégis Machine Gun Kelly volt az, aki jóval vadabbnak képzelte el a szertartásukat: legszívesebben egy üvegdarabbal vágta volna fel a mellkasát, hogy Fox "kiihassa a lelkét".