Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megalázása miatt tűnhetett el teljesen Solti Berni

Solti Ádám Berni
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Solti Ádám bevallotta, hogy van egy közel kétéves kisfia, de nem a feleségétől, hanem a szeretőjétől. A felesége megbocsátott, utolsó képük is erről árukodik az Instagramon, ahonnan azóta teljesen eltűnt Solti Berni.
Vágólapra másolva!

A színész és felesége hosszú évek óta próbálkoznak a gyerekvállalással, lombikon is jártak, de eddig eredménytelenül. Solti Ádám közben félrelépett, és titokban apa lett.

Forrás: Solti Ádám/Instagram

Solti Berni azt nyilatkozta, hogy kitart mellette, de a hír nyilvánosásgra kerülése óta teljesen eltűnt.

Ez azért is meglepő, mert a fiatal lány influenszerként van jelen az Instagramon, ahol a botrány kitörése előtt rendszeresen, naponta többször is bejelentkezett, és szerződések, megállapodások is kötik a cégekkel, akiket reklámoz. Oldalán a kommentelési lehetőséget is kikapcsolta, így nem is tudnak neki üzenni az aggódó rajongók.

Mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt. Új fejezetet nyitottunk az életünkben, amelynek a kisfiú is a része lehet. Nyitott vagyok arra, hogy találkozzak a férjem fiával, hogy nálunk legyen, amikor már olyan nagy lesz, hogy az anyja nélkül jöhet. Mindannyian sérültünk a történtek miatt, de a gyermeket sajnálom a legjobban" - mondta az infleunszer néhány napja.

A páros egyébként hamarosan a TV2-n tűnik fel, együtt fognak szerepelni a Drágám, add az életed! új részeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről