Kiderült, mikor tűnik fel a gyászoló Hódi Pamela a TV2-n

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hamarosan felbukkan a TV2 megújult vetélkedőjében – a Berki Krisztiánt gyászoló – Hódi Pamela és férje, Tóth Bence.
Vágólapra másolva!

A TV2 legújabb – a Drágám, add az életed! című – műsora hétköznap esténként jelentkezik a legnépszerűbb hazai sztárokkal a főszerepben, mely öt héten keresztül szórakoztatja a nézőket. Az első heti győztest már ki is hirdették, ők majd az All Star héten kerülnek közelebb a fődíjhoz, ami egy többmilliós álomutazás lesz.

A héten újabb négy pár méretteti meg magát az izgalmas játékokban, köztük lesz Hódi Pamela

és Tóth Bence is, akik a forgatás idején még nem tudhatták milyen nehéz időszak áll előttük.

Hódi – volt férje halála óta – egy bejegyzést osztott meg hivatalos Instagram-oldalán, melyben kinyilatkoztatta a család fájdalmát és leírta, hogy minden idejét traumatizált kislányának szenteli a jövőben. A forgatás idején még úgy tervezte, hogy együtt nézik a műsort Natival, ami egy szórakoztató családi program lesz, azonban a történtek után változhattak a terveik.

A május 16-tól látható epizódokban – Hódi Pamelán és férjén kívül – versenybe szállnak: Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, továbbá Voksán Virág és Valentényi Laci, akik közül pénteken kerül ki a következő győztes pár.