Horrorfilmben kapott szerepet a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője

Sebestyén Katja
Vágólapra másolva!
Sebestyén Katja izgalmas forgatáson vett részt, egy matektanárnő szerepét kapta.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő óriási örömmel mondott igent a felkérésre, amellett is, hogy három hónappal ezelőtt adott életet harmadik gyermekének. Katja szerelmével és kislányával indult el a Nagykárolyban forgatott film helyszínére, ahol szívélyes fogadtatásban részesült.

"Nagyon fiatal a producer, a rendező és az operatőr is, mégis a korukat meghazudtoló módon viselkedtek és bántak velünk. Nagyon odafigyeltek, hogy mindenki jól érezze magát. Minden színész mellé állítottak egy asszisztenst, aki minden kívánságunkat leste. Úgy éreztem magam, mint egy világsztár!" - kezdte Katja.

Forrás: GG Production

Elmondta továbbá, hogy kislánya is jól érezte magát a forgatáson egészen addig, amíg meg nem látta őt a filmes sminkjében.

Amint rám nézett rögtön elkezdett pityeregni. Akkor akart elfogadni, amikor eljött a szoptatási idő, csak a cicimről ismert meg" - mesélte az énekesnő, aki egy szállodában szállt meg a családjával, és úgy érzi, a férjével most tudták pótolni a nászutat, amire eddig nem tudtak sort keríteni.

"Gyönyörű szállodába mentünk, olyan érzésünk volt, mintha egy nászutas lakosztályba érkeztünk volna. Az egész hétvége gyönyörű környezetben, a romantika jegyében telt, ráadásul a pici lányom időben elaludt, így miénk volt az éjszaka..." – mondta a Borsnak.