A színpadon támadt egy sztárra, így kapták el egy korábbi gyilkossági kísérletért

36th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Inside GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical MUSIC
CLEVELAND, OHIO - OCTOBER 30: Dave Chappelle speaks onstage during the 36th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony at Rocket Mortgage Fieldhouse on October 30, 2021 in Cleveland, Ohio. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame /AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyilkossági kísérlettel vádolják azt a férfit, aki pár hete a színpadon támadta meg Dave Chappelle-t – korábban pedig megszúrta a lakótársát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég egy férfi a Hollywood Bowlban a stand-upos előadása közben támadta meg Dave Chappelle-t – annak kapcsán viszont egy korábbi eset miatt is felelhet a bíróságon.

Dave Chappelle Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Mint kiderült, az Isaiah Lee nevű férfi tavaly decemberben a lakótársát is megszúrta egy vita hevében, de utána eltűnt, csak a Chappelle-t ért támadáskor került újra a rendőrség látókörébe.

"A nyilvánosság, amit a Mr. Chappelle elleni támadás kapott, segített megoldani a rendőrségnek ezt az ügyet" – mondta a Los Angeles megyei körzeti ügyész, George Gascón, akinek a hivatala gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat Lee ellen.