Zaklatták a Csináljuk a fesztivált! zsűritagját

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
A Duna TV műsorán jelenleg is futó Csináljuk a fesztivált! legfiatalabb zsűritagja, Nagy Bogi énekesnő érdekes információt osztott meg magáról, egy zaklatásellenes kampányban vesz részt, mivel saját tapasztalatai vannak ezen a téren.
Vágólapra másolva!

A 20 éves énekesnő fiatal kora ellenére már sok tapasztalatott szerzett a világról, jót és rosszat egyaránt. Ezért az énekesi karrierje mellett komoly influenszer munkát is folytat azért, hogy a mai felhívja a fiatalok figyelmét egy fontos ügyre: ne küldjenek kérésre fotókat magukról senkinek. Manapság ugyanis egy általános probléma a fiatalság körében, hogy kiszivárogtatnak meztelen képeket róluk, vagy zsarolják őket a fotók publikálásával.

így természetesen elsőként nekik szól ez a felhívás. Amikor felkértek, eszembe sem jutott nemet mondani. Már csak azért sem, mert volt már, hogy én is egy ilyen jellegű zaklatás áldozatává váltam" – vallotta be őszintén Nagy Bogi a Bors kérdésére, aki azt is elárulta, hogy amikor vele történt az eset és zaklatták, a szüleihez fordult segítségért.