Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen

Berki Krisztián nadrágjában turkál Demcsák Zsuzsa a Life TV-n ma startoló Bréking! című műsorban
Vágólapra másolva!
A LifeTV Ébredj velünk című reggeli műsorában ma a csatorna egykori műsorvezetőjével, a múlt pénteken 41 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt Berki Krisztiánra emlékeztek.
Vágólapra másolva!

Vendégnek hívták többek között Demcsák Zsuzsát is, aki Berkivel több műsorban is dolgozott együtt."Láttam azt az egy szegmensét az életének, amikor Mazsi is ott volt a stúdióban. Nagyon sok felvételre elkísérte Krisztiánt, mindig hozott neki ebédet. Egymás telefonját kezelték, és volt, amikor Nati is bent volt.

Akkor tudtam belepillantani abba, milyen volt ő magánemberként" - mondta LifeTV Ébredj velünk! című műsorában Demcsák Zsuzsa.

Forrás: Instagram/Life TV

A tévés elárulta, hogy utoljára nagyjából egy éve beszélt Berkivel, aki ugyan sok vendéget megbántott a műsorokban, melyeket együtt vezettek, de Demcsákhoz soha nem volt egy rossz szava sem, és a műsorvezető szerint ő azon kevés ember közé tartozott, akit Berki tisztelt.

De hogy valójában milyen belső vívódásai lehettek, az nagyon nagy kérdés számomra" – nyilatkozta a tévés, aki az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kifejezetten törékeny embernek látta Berkit.

"Micsoda belső feszültség az, ha tényleg ez volt! Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben.

Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk, és azzal az értékkel megyünk tovább az életben" - tette hozzá.